Bun venit la magazinul online STEJART in Romania!

Acesta este site-ul oficial de cumparaturi online al brandului STEJART in Romania.

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile mentionate mai jos. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: ADMIN@STEJART.RO SAU gabrielmorosanu1990@gmail.com

TERMENI SI CONDITII

Generalitati
1.1. Prezentele clauze sunt valabile pentru afacerile comerciale desfasurate de Moro Grand Idea

Adresa: Jud. Suceava, Mun. Suceava, Loc. Suceava, Sat Scheia, Com. Scheia, str. Cetatii nr. 96

Nr. Inreg: , CUI: RO36632229

Registrul Comert: J33/1291/2016

Numita in continuare „STEJART” si „Client” si/sau „Utilizator” – persoana fizica care lanseaza o comanda folosind platforma site-ului www.STEJART.ro sau prin alte modalitati mentionate in mod expres in cuprinsul prezentului contract si care achizitioneaza produsele comercializate de STEJART.

1.2. Acestea constituie cadrul in care se desfasoara relatiile contractuale intre parti, iar clientul a luat cunostinta de ele prin citirea si acceptarea lor la momentul lansarii comenzii sau inregistrarii ca utilizator pe site-ul www.STEJART.ro si este valabil doar pentru persoane fizice si nu juridice.

1.3. In cazul in care intre parti s-a incheiat un contract care contine clauze specifice, are prioritate acel contract iar prezentele clauze vin in completarea acestuia in masura in care contractul nu contine dispozitii contrare, care se vor aplica cu prioritate si nu este valabil pentru persoane juridice. In cazul in care se doreste acest lucru,adica facturarea pe persoana juridica se face un alt contract si se discuta termenele si conditiile.

1.3.Toata corespondenta se poarta pe mail. Telefoanele nu se iau in considerare.

Definitii
2.1. Urmatorii termeni vor avea in cuprinsul prezentului contract sensurile mentionate mai jos:

a. SITE / DOMENIU-toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

b. CONTINUT – continutul site-ului, precum si al oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre STEJART prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, precum si orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al firmei noastre UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de STEJART intr-o anumita perioada;

c. SERVICIU – serviciul de comert electronic desfasurat exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace electronice, dar si prin alte mijloace de comunicare la distanta (de ex. telefonic).

d. UTILIZATOR – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau in baza unui acord de utilizare intre STEJART Romania si aceasta;

e. CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

f. CLIENT – Persoana fizica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre STEJART si acesta, care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de STEJART si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI;

g. CONSUMATOR – orice persoana fizica sau grup de persoane constituite in asociatii, care actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale

h. DOCUMENT – prezentul document intitulat Termeni si Conditii de vanzare-cumparare;

i. BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre STEJART intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea STEJART cu referire la informatiile continute de acesta;

j. TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre STEJART catre Client indiferent de modalitatea de livrare;

k. CONTRACT LA DISTANTA – contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre STEJART si un client,persoana fizica , in cadrul sistemului de vanzare organizat de STEJART , care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Obiectul contractului
3.1. Obiectul contractului priveste comercializarea produselor STEJART Romania, conform ofertei sale comerciale intre persoanele fizice si firma MORO GRAND IDEA SRL

3.2. Prezentele clauze comerciale sunt aplicabile tuturor operatiunilor de vanzare / cumparare de bunuri incheiate la distanta si realizate prin intermediul modalitatilor mentionate in cuprinsul acestui Document intre persoane fizice si firma noastra.

3.3. Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare a site-ului / continutului / serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu a incheiat cu STEJART un alt contract distinct, care se va aplica cu prioritate.

3.4. La momentul inregistrarii, fiecare Utilizator are obligatia de a citi prezentele clauze. Numai persoanele care isi dau acordul in mod expres pot dobandi calitatea de Utilizatori si/sau Clienti ai STEJART.

Conditii generale de folosire a site-ului/serviciului
4.1. Accesul la SERVICIU se face exclusiv prin accesarea site-ului public WWW.STEJART.RO

4.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele clauze, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

4.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta activitate. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului, STEJART sau oricarui tert cu care STEJART are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

4.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

4.4.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de STEJART prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea STEJART de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea STEJART.

4.4.2. STEJART va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
4.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

4.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 4.4 si/sau 4.5, acesta poate sa contacteze STEJART, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la STEJART destinate acestui scop.

4.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de STEJART.

4.8. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de STEJART si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, STEJART va anula comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

STEJART

4.10. STEJART nu este raspunzatoare fata de utilizatori sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului.

4.11. STEJART poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a Site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest Site si nu au caracter retroactiv.

4.12. STEJART isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciilor oferite, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice parte a continutului site-ului fara notificare prealabila a utilizatorilor.

4.13. STEJART isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Continutul
5.1. Continutul informativ/imagistic prezentat pe site-ul STEJART este proprietatea intelectuala a STEJART.

5.2. Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de STEJART, folosirea continutului sau a oricarei parti din acesta in afara site-ului STEJART, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al STEJART asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al STEJART.

5.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului Document, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre STEJART si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea STEJART cu referire la acel continut.

5.4. Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu alte prevederi ale documentului.

5.6. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea STEJART si/sau al unui angajat al STEJART care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

Date de contact
6.1. STEJART Romania publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.

6.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite STEJART Romania sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloace electronice dar comunicarea ce tine de comenzi se face doar pe fax si mail

6.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea STEJART Romania de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

6.4. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate STEJART Romania se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si STEJART Romania, Utilizatorul/Clientul consimtind astfel sa primeasca notificarile din partea STEJART Romania in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Politica de vanzare online
7.1. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.

7.2. Accesul la serviciu este permis oricarui Utilizator.

7.3. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la contul sau.

7.4. Fiecare Utilizator va sesiza STEJART Romania in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii sale. STEJART Romania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre Utilizatori. In cazul in care se constata utilizarea contului unui Utilizator de catre alte persoane, STEJART Romania isi rezerva dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul respectiv si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a Bazei de date.

7.5. STEJART Romania isi rezerva dreptul de a limita accesul Utilizatorului / Clientului la serviciu, in functie de comportamentul acestuia fata de STEJART Romania, precum si in situatii in care Utilizatorul foloseste pe site sau in comunicarile cu STEJART Romania un limbaj neadecvat ori produce un prejudiciu material sau de imagine STEJART Romania sau partenerilor sai.

7.6. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti. In situatia in care se descopera un asemenea fapt, STEJART Romania isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu. De asemenea, in aceasta situatie clientul/clientii care folosesc impreuna un singur cont nu vor mai putea beneficia de ofertele speciale ale STEJART Romania.

7.7. In cazul in care un client a emis o comanda pe care nu a ridicat-o sau a anulat-o, STEJART Romania isi rezerva dreptul de a bloca contul acelui client, cu o notificare prealabila.

Produsele comercializate
8.1. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.STEJART.RO sunt produse noi, in ambalajul STEJART si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

8.2. Preturile produselor prezentate includ TVA .

8.3. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel regasit pe site si stabilit de consilierul clienti STEJART Romania in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

8.4. STEJART Romania nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia STEJART Romania de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.

8.5. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele trebuie sa coincida cu cele din imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, finisaj,etc.).

Valabilitatea preturilor si a ofertelor speciale/promotionale
9.1. STEJART Romania isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului. In cazul in care comanda a fost deja emisa, pretul de achizitie al produselor sau serviciilor nu se poate modifica decat cu acordul ambelor parti.

9.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

9.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

9.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

9.6. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.

9.7. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare.

 1. Comanda online

10.1. Clientul poate efectua comenzi pentru produse comercializate la un moment dat exclusiv pe site.

10.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

10.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca STEJART Romania poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de STEJART Romania, in functie de scop/situatie:

10.3.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client, in termen de 3 zile lucratoare;

10.3.2. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor, in scris;

10.3.3. Informarea Clientului cu privire la stadiul livrarii produselor, la conditiile de plata, precum si cu privire la orice probleme care se pot ivi pe parcursul derularii raporturilor contractuale derulate in baza respectivei comenzi.

10.4. STEJART Romania poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

10.4.1. Datele furnizate de catre Client, pe site sau in cuprinsul comenzii, sunt incomplete sau incorecte;

10.4.2. Activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura STEJART Romania si/sau partenerilor acestuia.

10.5. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care STEJART Romania informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

10.6. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

10.7. Programul de preluare al comenzilor este de luni pana vineri intre orele 00:00 – 24:00, livrarea urmand a se efectua de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00 prin curier.

10.9. Comanda telefonica – Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant al STEJART Romania. Termenii si condiitile mentionate in acest DOCUMENT se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.

10.10 In cazul in care aveti o problema legata de comanda si nu poate fi rezolvata pe mail sau doriti mai multe amanunte sau clarificari legate de diferite situatii puteti trimite mail la GABRIELMOROSANU1990@GMAIL.COM sau sunand la numarul de telefon: +40723747967, de luni pana vineri intre orele 10:00 – 22:00.

 1. Plata produselor

11.0 Plata se poate face online cu cardul bancar sau ramburs (numerar) la livrarea coletului de catre curier.
11.1. Plata produselor comandate de pe site-ul www.STEJART.RO conform acestor “Termeni si Conditii” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

11.2. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail: GABRIELMOROSANU1990@GMAIL.COM. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul STEJART Romania.

 1. Livrarea

12.1. Livrarea produselor se va face in maxim 5 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, prin intermediul unui terte societati de curierat, oriunde pe teritoriul Romaniei, fiind acceptate doar adresele pentru care livrarea nu necesita costuri suplimentare.

12.2. STEJART Romania isi rezerva dreptul sa solicite Clientilor confirmarea comenzii emise inainte de onorarea acesteia prin contactarea clientilor in cazul clientilor aflati la prima comanda efectuata catre STEJART Romania.

12.3. Costurile de livrare prin curier a comenzii pot varia in functie de fluctuatia preturilor a transportului si este afisata pe site in timpul procedurii de finalizare a comenzii.

12.4. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce reuseste sa contacteze clientul. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare clientul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu STEJART Romania, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produslui se va confirma impreuna cu consilierul clienti STEJART Romania, numai in scris prin e-mail.

12.5. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare perfecta si o reprezinta semnatura pe documentele legale. Factura constituie dovada incheierii contractului de vanzare-cumparare, conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conforme cu comanda si cu nevoile acestuia.

12.7. STEJART Romania isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de STEJART Romania care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 1. Garantia produselor. Reclamatiile

13.1.Garantia comerciala acordata este de 30 zile de la primirea produsului.

Garantiilor consumatorilor sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 si se regasesc in certificatul de garantie ce insoteste produsul.Pentru a beneficia de garantie, consumatorul are obligatia sa respecte instructiunile, recomandarile si observatiile cuprinse in certificatul de garantie .

13.2. STEJART Romania nu raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii acestor prescriptii de catre client.

13.3. La solicitarea garantiei este necesara trimiterea produsului defect, prin curier catre STEJART Romania la adresa specificata, in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si chitanta de la curier, plus reclamatie scrisa in care sa fie precizate: nume, prenume client, telefon contact, motivul reclamatiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamatie, pretentiile clientului. In cazul in care produsele sunt returnate catre STEJART Romania neinsotite de aceste documente, produsele pot fi restituite solicitantului/expeditorului fara ca STEJART Romania sa solutioneze cererea de acordare a garantiei.

13.3.1. reclamatiile se transmit in prealabil pe email, in maxim 48 ore de la data primirii produsului de catre client (dupa acest termen reclamatia nu mai este valabila)

13.3.2. produsul se trimite la sediul STEJART Romania prin curier, in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si chitanta de la curier, plus reclamatie scrisa in care sa fie precizate: nume, prenume client, telefon contact, motivul reclamatiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamatie, pretentiile clientului.

13.4. Termenul legal pentru solutionarea reclamatiei in baza garantiei este de 15 zile de la primirea produsului defect.

13.5. Procedura reclamatiilor legate de coletul (produsul) primit de dvs, in sensul problemelor cauzate de serviciul de curierat, de transport inclusiv de lipsa de conformitate a produsului este urmatoarea, in caz contrar nefiind luate in seama:

13.6. STEJART Romania va raspunde reclamatiei in termen de max. 5 zile de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiilor si garantiilor, STEJART Romania poate sa decida:

13.6.1 respingerea reclamatiei;

13.6.2. remedierea marfii reclamate pe cheltuiala sa;

13.6.3. acordarea unui rabat;

13.6.4. inlocuirea marfii sau returnarea acesteia.

13.7. Nicio reclamatie nu va fi luata in considerare daca produsul a fost modificat, prelucrat sau s-a intervenit in orice fel asupra lui. Prezenta enumerare nu este limitativa.

13.8. Clientul nu este indreptatit sa solicite daune interese cu privire la calitatea sau cantitatea marfurilor achizitionate de la STEJART Romania daca nu a respectat procedura de reclamatie sus-mentionata.

 1. Returul produselor si returnarea contravalorii produselor –>FORMULAR RETUR

14.1. Conform articolului din
(conf. O.G. 130/2000 , Capitolul 2 , art. 10 lit. c.) , PRODUSELE PERSONALIZATE NU SE POT RETURNA.

Art. 10. – Consumatorul nu poate denunţa unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepţia cazurilor în care părţile au convenit altfel:

 c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificaţiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum şi a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

14.2. In cazul in care produsul dumneavoastra vine deteriorat in urma transportului, va rugam sa ne contactati!

Adresa de returnare a produselor, in cazul prezentarii a unor deteriorari in timpul transportului este: MORO GRAND IDEA SRL, JUD. SUCEAVA, COM. SCHEIA , SAT SCHEIA , STR. CETATII NR 96.

Pentru notificari ale intentiei de retur si orice alte intrebari, contactati-ne la adresa: GABRIELMOROSANU1990@GMAIL.COM

 1. Buletin informativ / Newsletter

15.1. Abonare si dezabonarea la buletinul informativ / newsletter-ul site-ului WWW.STEJART.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.

15.2. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si respecta reglementarile privind Comertul Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, astfel cum sunt acestea stabilite de legislatia romana si internationala.

15.3. Primirea buletinului informativ / newsletter presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord. Utilizatorul poate de asemenea sa isi manifeste acordul privind primirea buletinului informativ la momentul deschiderii unui cont de Utilizator.

15.4. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot fi folosite de catre STEJART
Romania in limitele Politicii de confidentialitate.

15.5. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment astfel:

15.5.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit;

15.5.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului;

15.5.3. Prin contactarea STEJART Romania, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

15.6. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

15.7. STEJART Romania isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea STEJART Romania sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

15.8. STEJART Romania nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului niciun alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al STEJART Romania, la momentul expedierii buletinului.

15.9. Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. STEJART Romania detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si cele aplicabile informatiilor publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

15.10. Abonatii newsletter-ului STEJART Romania pot retrimite aceste comunicari comerciale altor persoane numai pe propria raspundere si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului STEJART Romania mesajele comerciale se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, STEJART Romania nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

15.11. STEJART Romania isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 1. Limitare de responsabilitate

16.1. Persoanele care utilizeaza site-ul accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. STEJART Romania se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea site-ului.

16.2. STEJART Romania nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc.) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

16.3. STEJART Romania nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca informatiile continute de site vor implini toate cerintele Utilizatorilor, ca serviciile informatice pe care se bazeaza functionarea site-ului vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele Utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.

16.4. STEJART Romania nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris STEJART Romania.

16.5. STEJART Romania nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

16.6. STEJART Romania este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al STEJART Romania atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

16.7. Exceptand obligatia legala de garantie, STEJART Romania nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

16.7.1. serviciul/produsul va fi potrivit cerintelor clientului;

16.7.2. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.

16.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

16.9. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

16.10. STEJART Romania depune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui Site. Cu toate acestea STEJART Romania nu isi asuma nici o obligatie si nu garanteaza in nici un fel ca acest site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale.

16.11. Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde postari ale Utilizatorilor, raspunderea asupra continutului acestor postari revine in intregime autorilor acestora. STEJART Romania isi rezerva dreptul de a nu face publice acele postari care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, clientilor, partenerilor sai sau tertilor.

16.12. STEJART Romania nu garanteaza in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui site. In consecinta, pentru protectia sa, orice Utilizator al acestui site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza site-ul.

16.13. STEJART Romania nu isi asuma angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe Site cu o anumita frecventa/periodicitate. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor putea fi incorporate in urmatoarele modificari ale Site-ului, care vor fi realizate in functie de posibilitatile STEJART Romania.

16.14. STEJART Romania nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire a datelor sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca STEJART Romania a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

i. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor publicate pe Site;

ii. acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

iii. declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului si/sau Continutului;

iv. orice alta problema legata de continutul Site-ului.

 1. Politica de confidentialitate

17.1 STEJART Romania garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre STEJART Romania pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre STEJART Romania nu implica obligatie din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa GABRIELMOROSANU1990@GMAIL.COM

17.3. Informatiile furnizate catre STEJART Romania sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului OFG, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. STEJART Romania nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

17.4. STEJART Romania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia clientilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): dreptul de a cere STEJART Romania sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;

Dreptul de a cere STEJART Romania sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; dreptul de a cere STEJART Romania sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale; dreptul de a cere STEJART Romania sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa GABRIELMOROSANU1990@GMAIL.COM.

17.5 STEJART Romania nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

17.6. STEJART Romania nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale (cu exceptia datelor solicitate la momentul deschiderii contului de utilizator, in masura in care aceste date ar putea fi considerate confidentiale), conturi/carduri bancare sau parole personale.

17.7. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

17.8. STEJART Romania declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele STEJART Romania. Clientul sau Utilizatorul va informa STEJART Romania asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

17.9. STEJART Romania nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. Comunicarile realizate de catre STEJART Romania prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

17.10. STEJART Romania nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre Site sau catre adresele de e-mail ale operatorului/administratorului Site-ului, ci numai faptul ca STEJART Romania nu va face publice datele respective.

17.11. STEJART Romania se obliga sa nu faca publice adresele de e-mail ale Utilizatorilor si sa nu le dezvaluie unor terte parti, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

17.12. STEJART Romania nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

 1. Forta majora si cazul fortuit

18.1. Exceptand cazurile in care s-a prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

18.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

18.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

18.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

18.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 18.3.

 1. Legea aplicabila. Litigii.

19.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-ului si/sau al oricarui continut trimis de catre STEJART Romania Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele “Termeni si conditii de utilizare”. STEJART Romania nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

19.2. Prezentul document va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

19.3. Prezentele conditii constituie singurul instrument juridic probant pentru solutionarea eventualelor litigii intre parti pe cale amiabila ori, in caz de neintelegere, prin actiune in justitie in daune interese adresata instantei competente.

19.4. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” sau la executarea obligatiilor contractuale care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si STEJART Romania se va rezolva pe cale amiabila.

19.5. Daca rezolvarea amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta de la sediul STEJART Romania, in conformitate cu legile romane in vigoare.

19.6. Daca oricare dintre prevederile prezentelor conditii este sau devine nula, celelalte prevederi raman valabile. Orice prevedere nula va fi substituita cu o prevedere similara in sensul su scopul celor aratate mai sus.

 1. Drepturi de autor

20.1. Intregul continut al Site-ului STEJART Romania reprezinta proprietatea STEJART Romania, fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor.

20.2. Accesul la Site este oferit liber, cu exceptia paginilor destinate in mod exclusiv Utilizatorilor.

20.3. Toate drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest Site este detinut de STEJART Romania sau de partenerii sai.

20.4. Nici un material de pe acest Site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, exprimata prin acord scris al STEJART Romania.

20.5. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor sau alte reglementari legale in domeniul proprietatii intelectuale si sunt proprietatea STEJART Romania sau a partenerilor sai.

20.6. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de STEJART Romania prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, poate atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

20.7. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de STEJART Romania, de catre Utilizatori sau de catre oricare alte terte persoane, violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de e-mail: GABRIELMOROSANU1990@GMAIL.COM

20.8. STEJART Romania isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui Site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia, sau incercarea de a afecta in mod negativ interesele serviciile si/sau angajatii STEJART Romania sau ale partenerilor sai.

 1. Legaturi catre alte site-uri

21.1. STEJART Romania sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse existente pe internet. Pe Site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau altele asemenea.

21.2. STEJART Romania nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

21.3. STEJART Romania nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

21.4. Este interzisa crearea de legaturi intre acest Site si alte site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris al STEJART Romania.

21.5. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al STEJART Romania, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de STEJART Romania si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip care nu are acordul sau prealabil.

 1. Dispozitii finale

22.1. STEJART Romania isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.

22.2. STEJART Romania nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

22.3. STEJART Romania isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

22.4. Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.STEJART.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

22.5. La o comanda anulata sau neridicata, contul Utilizatorului se va bloca iar acesta nu va mai avea acces la comenzi. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. De asemenea la o comanda returnata cupoanele aferente acelei comenzi nu se mai trimit.

22.6. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.STEJART.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.